Zgodba iz Zakulisja

Ste že kdaj pomislili na to, da o svoji usodi, finančnem stanju in bodočnosti odločate in nanjo lahko vplivate, izključno in samo VI sami?

By BRANKO BURJA

Kot podjetnik sem se pred leti se spraševal o tem, kateri marketing naj uporabim v svojem poslu. Imel sem precej odprtih vprašanj in pomislekov o klasičnem načinu oglaševanja, spletnemu marketingu, telemarketingu, mrežnem(network) marketingu, direktni prodaji in še bi lahko našteval.

S težavo in odporom, sem se tudi pogovarjal o finančnih zadevah in poslovnih priložnostih, kar pa so danes zaradi sprememb na trgu in gospodarskih razmer tematika ki bi morala biti in postati, sestavni del našega vsakdanjika!

“Ne gre za to, da bi se “vrednost” podjetja ali posameznika izražala v denarju, temveč za dejstvo, da mora vsakdo zase dejansko oceniti, kaj želi in koliko “prijeme” bo uporabil/a za uspešno poslovanje in nenazadnje za dostojno življenje in zadovoljstvo vpletenih, ampak tudi zase, kot kreatorja”.

Jasna vizija, želja ter spoznanje, da le trdo delo, biti v stiku z tehnološkimi napredki in jih tudi koristiti, lahko obrodi sadove, na katere smo lahko upravičeno kasneje ponosni, in le-ti vodijo k sprejemanju ključnih odločitev.”

Naša široka projektna zasnova resnično omogoča vsakomur, da z nami najde skupno izhodišče za svojo pot do boljšega jutri. Vrata je potrebno le odpreti, da bi lahko stopili skozi njih. Vsem, ki ste se pripravljeni učiti in delati, in vsem, ki veste, da nam ne bo nič podarjeno ter, da se je za uspeh potrebno potruditi.
Podarjeno pa nam zagotovo je, da obstanemo na tržnem površju, medtem, ko bodo številni zaradi poslovnega “ega” žal prej ko slej padli v cono, kjer sem se tudi jaz osebno že nahajal, le tega nisem želel slišati, še manj pa razumeti.

“Morda vam je danes podarjeno, da ste obiskali našo spletno platformo in si vzeli čas ter prebrali napisano”

Podjetje Bodi Boljši d.o.o.in BeBetterTEAM ekipa ne obljubljata bogastva, čeprav ta možnost zagotovo obstaja. Ponuja pa izkušnje, podporo, informacije, znanje, skratka, vse tisto, kar smo si sami nabrali skozi leta, ter predvsem z “prakso ulice” in ne-zastarelih ampak “trenutnih” metod “dobre in učinkovite prakse”. Nekateri boste z nami storili le korak ali dva naprej, spet drugi individualni posamezniki/ce, si boste sčasoma odprli partnerska podjetja, tretji, ki jih podjetja že imate, pa boste, v sodelovanju z nami postali še uspešnejši in si morda odprli nove možnosti ter horizonte.

Sedaj ste na vrsti sami. Vstopite v kontakt z nami ali pa se obrnite na našega lokalnega svetovalca/ko, ki vam bo pomagal/a na poti do…